Egérke Csoport

Mi itt az egérke csoportban, fontosnak tartjuk a biztonságos, szeretetteljes légkör kialakítását hogy a gyerekek  jól èrezzék magukat itt nálunk. Céljaink közt szerepel, hogy a lehető legtöbb énekkel és mondókával ismertessük meg őket, igyekszünk ezt az adott évszaknak vagy ünnepnek megfelelően tenni.

Törekszünk arra, hogy minden napot érdekessé tegyünk a gyerekek számára így próbálunk az életkoruknak megfelelő alkotó tevékenységekkel színéssé tenni a hétköznapokat. Sokat festünk, ragasztunk gyurmázunk. 

Nagy hangsúlyt fektetünk a rendszeres mozgásra, ezért sok időt töltünk az udvaron.  Amikor ezt az időjárás nem engedi játékos tornával , és a tornaszobánk használatával igyekszünk elősegíteni a gyermekek mozgásfejlődését.
 
A nevelésen gondozáson kívül fontos célunk hogy a szülőkkel is bizalmi kapcsolatot tudjuk kialakítani hisz ez elengedhetetlen munkánk sikerességéhez. Ha igénylik, a szülőcsoportos értekezleteken a legjobb tudásunk szerint próbáljuk tanácsokkal ellátni őket. Fontosnak tartjuk hogy a korai fejlesztés lehetőségét is megismertessük velük, hiszen ezzel behozható lehet a gyermekek fejlődésében észlelet esetleges lemaradás , valamint a szülők és gyermekeik számára a mindennapi nehézségek megoldása is könnyedebbé válhat.
Szeretettel várunk titeket : Viol és Julcsi


 
Sillinger Violett

Sillinger Violett

kisgyermeknevelő
Kardos Júlia

Kardos Júlia

kisgyermnevelő
Bors Andrea

Bors Andrea

bölcsődei dajka

Galéria